Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunişleminiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Yabancı imalı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello derunin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da sınama semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir kural var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her bugün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken kıvılcım puroya düver ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 paye eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken tüm ayağın denktaş yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara için berenarı elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu konsept çakmaklar çok etkilidür ve bir küme yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemlemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı bugün alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kadar boşlukükebilir fakat puro dayanç ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonra hilaf çevirip didarünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma işlemlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, yani tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz derunime müheyya. Evet evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira derunilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar derunmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o derece kırıcılaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün hoppaçe ağıza doldurulur ve tatlılık alıcıların dumanla tembihlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca dikkat gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun derunin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeniden yakma mesele teşkil etmez. Fakat etki imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şpeş olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın alev dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 paye ortada evetğundan emin olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ama lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile karşılaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında üs mesele platformın ilgisiz bileğil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet saklama platformı sıcaklığına için trampa gösterecektir ve bu yüzden bile saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir çevre geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının çevre geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu derunindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak banko çevre geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları banko çevre geçirmedikleri derunin diğer rakiplerine majör nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Yazı oluşturuldu 546

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön
Antika Eşya Alanlar iqos heets
Seo Fiyatları https://ameliyatoyunlari.name.tr/ https://kulakburunbogaz.name.tr/ https://kayserisiyahnoktatemizleme.name.tr/ https://hayvanbarinagi.name.tr/ https://gramgumus.name.tr/ IQOS instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort antalya escort ardahan escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis