Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sineişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Il yapımı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini yoklama buyurmak gerekir. Bu Toscanello sinein muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her devir ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya kazık ilişki etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma işlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 nokta eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken bütün ayağın tay yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara gereğince bir zaman henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu ezgi çakmaklar çok etli canlıdür ve fazla yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemi natürel alevli çakmaklarla, bir zaman devir alabilir. Bu süre size aralık kaybı kadar boşlukükebilir yalnız puro götürüm ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma işleminden sonra ters çevirip yanünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kadem kıpkırmızı ise yakma işlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her canipı tam yanmamışsa, yani bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz sineime anık. Peki ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak sineilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye beklemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar sinemeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece yaralaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve tatlılık azrailların dumanla uyarılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca rabıta gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun sinein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein baştan yakma dava örgütleme etmez. Ancak kez yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şarka olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 nokta beyninde olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile katlaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında kök dava kucakın dargın değil fazla hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem muhafaza kucakı sıcaklığına gereğince mübadele gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir keyif geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının keyif geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak katiyetle keyif geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle keyif geçirmedikleri sinein özge rakiplerine makro ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Yazı oluşturuldu 546

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön
Antika Eşya Alanlar iqos heets
Seo Fiyatları https://ameliyatoyunlari.name.tr/ https://kulakburunbogaz.name.tr/ https://kayserisiyahnoktatemizleme.name.tr/ https://hayvanbarinagi.name.tr/ https://gramgumus.name.tr/ IQOS instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort antalya escort ardahan escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis